• Giga@hdv-tech.com
  • 24-timers online service:
    • 7189078c
    • sns03
    • 6660e33e
    • youtube 拷贝
    • instagram

    Næste generations netværk NGN

    Indlægstid: Aug-05-2024

    NGN fremsætter konceptet lagdeling og åbning og bruger IP-netværk og softswitch-teknologi til at transformere telekommunikationsnetværk fra teknologidrevet til forretningsdrevet.

    Som med enhver ny ting er mange nøglespørgsmål af NGN fra signalsystem til arkitektur stadig ved at blive udforsket. Eksperterne påpegede en masse sygdomme, der venter på, at gode læger diagnosticerer og behandler - netværkssikkerhed, QoS for bærernetværket, netværksforbindelse, serviceudvikling, netværksstyring, kompatibilitet osv..

    Hvad er forholdet mellem NGN og IP? Som vi nævnte tidligere, er nøgleteknologien i NGN softswitch, som er en adskillelse af opkald og bærer, og softswitch bæres hovedsageligt af IP-netværk. I denne forstand fremmer udviklingen og væksten af ​​IP-teknologi ikke kun udviklingen af ​​softswitch-teknologi, men afføder også udviklingen af ​​NGN.

    Baseret på NGN-netværksarkitekturen kan traditionelle tale- og multimedietjenester overføres via IP-netværk, og tjenesteudvikling og -implementering vil blive meget praktisk. Store teleoperatører over hele verden har begrænset udvidelsen af ​​deres traditionelle talenetværk og har i stedet bygget NGN-netværk.
    Men netop som NGN forberedte sig på at lægge store planer, accelererede udviklingen af ​​mobilnetværk pludselig, og en ny næste generations netværksarkitektur for fuld servicedrift blev født, som er IMS.

    Ovenstående er "Næste generations netværk NGN" bragt af HDV PhoelektronTechnology LTD. Vores virksomhed er et specialiseret optisk netværksudstyr som de vigtigste produktionsproducenter, det relaterede netværksudstyr dækker OLT-serien, ONU-serien, switch-serien, optisk modul-serie og så videre, velkommen til at forstå.



    web聊天