• Giga@hdv-tech.com
  • 24-timers online service:
    • 7189078c
    • sns03
    • 6660e33e
    • youtube 拷贝
    • instagram

    Ruten

    Indlægstid: 20-jul-2024

    Ruter er klassificeret i tre typer: statisk rute, dynamisk rute og direkte rute.

    I metoden til manuel input statisk routing, for at løse routingproblemet for hele ip-verdenen, er den meget svag i virkeligheden.

    Så eksperterne tænkte på at lade routeren fra hjemmet fortælle den nærliggende router, hvem jeg er ved siden af, hvem jeg er ved siden af, så efter afslutningen af ​​en cirkel er routingtabellen tilgængelig, baseret på dette princip, dynamisk routing genereres.

    Den enkleste dynamiske routingprotokol kaldes RIP, som kaldes "distance vector protocol", og vi bruger i øjeblikket dens opgraderede version RIP2. Når vi siger, at en routingprotokol er enkel eller kompleks, er et af kriterierne kompleksiteten af ​​"routing comprehensive cost"-algoritmen fastsat af routingprotokollen, og stiomkostningsalgoritmen for RIP2 er den enkleste.

    I RIP2 sender routere såkaldt "afstandsvektor"-information til naboroutere hvert 30. sekund, og routingtabellen gemmer kun næste-hop-adressen for den bedste sti til destinationsstedet. RIP2 Vælger den bedste sti baseret på det mindste antal routerhop. For eksempel er der to ruter mellem router A og router B. Den ene rute går gennem 10 routere, og den anden rute går gennem 8 routere. RIP2 bestemmer, at ip-pakken i A skal passere gennem den anden rute for at nå router B

    RIP2 tillader maksimalt 15 hop. Mere end 15 humle anses for at være uopnåelige. Den nye ipv6-baserede RIP-protokol RIPng har forbedret informationsformatet og adresserelaterede aspekter end RIP2.

    Enkelhed er både en styrke og en svaghed. For et stort IP-netværk vil det i mange tilfælde være lidt af en opgave at kun stole på antallet af hop denne afstandsparameter for at vælge en rute. I samme eksempel ankommer router A til router B's sti 1 med et tilsyneladende stort antal hop, men hvis båndbredden er meget større end sti 2, hvad vil RIP2 så gøre?

    RIP2 vil stadig stædigt vælge sti 2. Og faktisk er sti 2 ikke optimal. Derfor er RIP velegnet til mindre netværk, eller på kanten af ​​store IP-netværk.

    WPS图片(1)

    Som nogle af vores onu-produkter er det muligt at konfigurere denne RIP dynamiske routingprotokol. Vores andre ONU-produkter er: olt onu, ac onu, Communication onu, optisk fiber onu, catv onu, gpon onu, xpon onu osv., kan give forskellig support til forskellige miljøer i netværket, velkommen til at komme for at lære mere.



    web聊天