• Giga@hdv-tech.com
  • 24H lawelawe pūnaewele:
    • 7189078c
    • sns03
    • 6660e33e
    • youtube 拷贝
    • instagram

    Hoʻololi Lepili Mpls-multi-protocol

    Ka manawa hoʻouna: Jul-06-2024

    ʻO ka Multiprotocol Label Switching (MPLS) he ʻenehana pūnaewele iwi kuamoʻo IP hou. Hoʻokomo ʻo MPLS i ka manaʻo hoʻololi lepili pili pili i nā pūnaewele IP connectionless, a hoʻohui i ka ʻenehana hoʻokele Layer-3 me ka ʻenehana hoʻololi Layer-2, e hāʻawi ana i ka pāʻani piha i ka maʻalahi o ka routing IP a me ka maʻalahi o ka hoʻololi ʻana o Layer-2. Aia ka papa MPLS ma waena o ka papa pūnaewele a me ka papa loulou, e like me ka mea i hōʻike ʻia ma kēia kiʻi:

    Dingtalk_20240706165441

    Hoʻohana nui ʻia ʻo MPLS i nā pūnaewele nui (e like me nā mea OLT me ka hoʻokele a me ka hoʻouna ʻana). Loaʻa iā ia nā pono penei:

    (1) Ma nā pūnaewele MPLS, hoʻouna nā mea i mua i nā ʻeke e like me nā lepili pōkole o ka lōʻihi paʻa, e hoʻopau ana i ke kaʻina hana luhi o ka ʻimi ʻana i nā ala IP ma o ka lako polokalamu, a me ka hāʻawi ʻana i kahi ala kiʻekiʻe a maikaʻi hoʻi no ka lawe ʻana i ka ʻikepili ma ka pūnaewele iwi kuamoʻo.

    (2) Aia ka MPLS ma waena o ka papa loulou a me ka papa pūnaewele, hiki ke kūkulu ʻia ma luna o nā ʻano protocol layer link (e like me PPP, ATM, frame relay, Ethernet, etc.), no nā ʻano papa pūnaewele (IPv4). , IPv6, IPX, etc.) no ka hoʻolako ʻana i nā lawelawe pili pili, kūpono me nā ʻenehana ʻenehana nui e kū nei.

    (3) Kākoʻo i nā lepili multi-layer a me nā hiʻohiʻona pili pili, e hoʻohana nui ʻia ana ka MPLS ma VPN, ʻenehana kalepa, QoS a me nā mea ʻē aʻe.

    (4) He scalability maikaʻi a hiki ke hāʻawi i nā mea kūʻai aku i nā lawelawe like ʻole ma ke kumu o ka pūnaewele MPLS.

    ʻO Shenzhen ka lunaHDVʻO Phoeletron ʻO Technology Ltd. e lawe mai i nā mea kūʻai aku e pili ana i ka "MPLS-multi-protocol label switching" ʻatikala hoʻomaka, a ʻo kā mākou hui kahi hana kūikawā o nā mea hana ʻenehana optical, nā huahana i pili ʻia ʻo ONU series, optical module series, OLT series, transceiver series a pēlā aku. , aia nā ʻano kikoʻī o nā huahana no nā hiʻohiʻona like ʻole e pono ai ke kākoʻo pūnaewele. Welina mai e nīnau.

    Dingtalk_20240706165516



    pūnaewele聊天