• Giga@hdv-tech.com
  • 24H lawelawe pūnaewele:
    • 7189078c
    • sns03
    • 6660e33e
    • youtube 拷贝
    • instagram

    ʻO ka pūnaewele puni honua Nirtual

    Ka manawa hoʻouna: ʻAukake-13-2024

    ʻO kahi ʻenehana kikowaena kūloko (VLAN) kahi ʻenehana kamaʻilio e hoʻokaʻawale i kahi LAN kino i loko o nā kikowaena hoʻolaha he nui.
    ʻ
    ʻO kēlā me kēia VLAN kahi kahua hoʻolaha. Hiki i nā pūʻali i loko o kahi VLAN ke kamaʻilio pololei me kekahi, akā ʻaʻole hiki ke kamaʻilio pololei me kekahi. Ma kēia ala, ua kaupalena ʻia nā ʻeke hoʻolaha i hoʻokahi VLAN.
    ʻ
    ʻO Early Ethernet kahi ʻenehana kamaʻilio pūnaewele ʻikepili e pili ana i ka CSMA/CD (Carrier Sense Multiple Access/Collision Detection) kaʻana like ʻana i ka media kamaʻilio. Hiki i ka nui o nā pūʻali ke hoʻoulu i nā hakakā koʻikoʻi, hoʻolaha i ka wai kahe, ka hoʻohaʻahaʻa hana, a me ka loaʻa ʻole o ka pūnaewele. ʻOiai hiki i nā polokalamu Layer 2 ke hoʻoponopono i nā paio koʻikoʻi, ʻaʻole hiki iā lākou ke hoʻokaʻawale i nā ʻeke hoʻolaha a hoʻomaikaʻi i ka maikaʻi o ka pūnaewele.
    ʻ
    I kēia hihia, ʻike ʻia ka ʻenehana VLAN. Ma kēia ʻenehana, hiki ke hoʻokaʻawale ʻia kahi LAN i nā vlans logical he nui. ʻO kēlā me kēia VLAN kahi kahua hoʻolaha. ʻO ke kamaʻilio ʻana ma waena o nā pūʻali ma kahi VLAN e like me ka mea ma kahi LAN. E like me ka mea i hōʻike ʻia ma ke kiʻi aʻe..

    ture1

    No laila, loaʻa i nā vlans nā pono penei:

    ● Paena hoʻolaha i kaupalena ʻia: Ua kaupalena ʻia ke kahua hoʻolaha i hoʻokahi VLAN, nāna e mālama i ka bandwidth a hoʻomaikaʻi i ka hiki ke hoʻoponopono pūnaewele.
    ● Hoʻonui i ka palekana LAN. Hoʻokaʻawale ʻia nā ʻeke i nā vlans like ʻole mai kekahi i kekahi. ʻO ia hoʻi, ʻaʻole hiki i nā mea hoʻohana i hoʻokahi VLAN ke kamaʻilio pololei me nā mea hoʻohana ma nā vlans ʻē aʻe.
    ● Hoʻomaikaʻi i ka paʻa o ka pūnaewele: ua kaupalena ʻia nā hewa i hoʻokahi VLAN wale nō. ʻAʻole pili nā hewa i kēia VLAN i ka hana maʻamau o nā vlans ʻē aʻe.
    ● Hana maʻalahi o nā pūʻulu hana virtual: hiki ke hoʻohana ʻia nā vlans e hāʻawi i nā mea hoʻohana like ʻole i nā pūʻulu hana like ʻole. ʻAʻole i kaupalena ʻia nā mea hoʻohana i ka pūʻulu hana hoʻokahi i kahi pae kino paʻa, kahi e maʻalahi ai ke kūkulu ʻana a me ka mālama ʻana.

    Hoʻohana nui ʻia ka ʻenehana Vlan mahoʻololi, ONU, OLTa me ke kamaʻilio mea hana ʻē aʻe.

    ʻO ka mea i luna ʻo Shenzhen HDV Phoelectron Technology Ltd. lawe mai i nā mea kūʻai aku e pili ana i ka ʻatikala hoʻolauna VLAN, a ʻo kā mākou hui kahi hana kūikawā o nā mea hana ʻenehana optical, nā huahana pili.ONUmoʻo (OLT ONU/ACONU/CATVONU/GPONONU/XPONONU), ʻO ka moʻo moʻokala ʻokoʻa (mode fiber optika/Module fiber optical Ethernet / module optical SFP),OLTmoʻo (OLTmea lako /OLT hoʻololi/pōkole optikaOLT), etc., aia nā ʻano kikoʻī like ʻole o nā huahana kamaʻilio no nā pono o nā hiʻohiʻona like ʻole no ke kākoʻo pūnaewele, ʻoluʻolu e kūkākūkā.



    pūnaewele聊天