• Giga@hdv-tech.com
  • 24H онлајн услуга:
    • 7189078c
    • sns03
    • 6660e33e
    • YouTube 拷贝
    • инстаграм

    Тест вовед во гигабитен прекинувач и 10 гигабитен прекинувач

    Време на објавување: мај-19-2024 година

    Тестирањето на гигабитни прекинувачи и 10-гигабитни прекинувачи не е само од еднострана евалуација напрекинувач, но треба да се оцени целиот опсег.Следувањето главно се зборува за пропусната моќ, времето на одложување на преносот, протоколот и карактеристиките и вишокот во однос на гигабитни прекинувачи и 10-гигабитни прекинувачи тест точки.

    Прво, тестирајте дали гигабитотпрекинувачи 10-гигабитнипрекинувачможе да ја постигне одредената пропусност за препраќање и потрошувачка на енергија, особено 10-гигабитпрекинувачтреба да го набљудува времето на одложување на преносот во исто време.Треба да знаете дека висококвалитетните гигабитни прекинувачи и 10-гигабитни прекинувачи сè уште можат да препраќаат пакети без блокирање при вчитување критични апликации, а во случај на 10-гигабитни прекинувачи, тоа ќе ја минимизира доцнењето на преносот.
    Второ, тестирајте ги клучните протоколи и карактеристики, како што се одбрана од напад и управување со сообраќајот.Покрај тоа, тестот за вишок е исто така многу важен, вишокот вклучува вишок на хардверски системи и вишок на софтверски карактеристики.

    Ова е Shenzhen HDV Photoelectron Technology Ltd. за да ви донесе тест на Gigabit прекинувач и десет гигабитипрекинувачвовед, преку горенаведениот вовед, верувам дека можете да имате и кратко разбирање за тестот на гигабитпрекинувачи десет гигабитипрекинувач, а нашите најпродавани производи покриваат и етернетпрекинувач, Канал со влакнапрекинувач, Канал со етернет влакнапрекинувачи така натаму.Добредојдовте на вашето пристигнување, ние ќе обезбедиме најквалитетна услуга.

    аааслика


    веб聊天