• Giga@hdv-tech.com
  • 24H Au'aunaga i luga ole laiga:
    • 7189078c
    • sns03
    • 6660e33e
    • youtube 拷贝
    • instagram

    Binary Digital modulation

    Taimi meli: Sep-11-2024

    O auala fa'avae o le fa'aogaina o numera numera o le: fa'amaufa'ailoga amplitude binary (2ASK)- o le suiga o le amplitude o le fa'ailoga va'aia; Fa'amauina suiga fa'alua (2FSK)- ole suiga ole fa'ailoga o le va'a; Fa'ailoga fa'agasologa fa'alua (2PSK) - Suia le fa'ailoga o le fa'ailoga. Ona o le tulaga le mautonu i le faiga 2PSK, ua atia'e ai le kiina o le 2DPSK ese'esega.

    O le bandwidth mana'omia e le 2ASK ma le 2PSK e faaluaina le fua fa'atatau. 2FSK manaʻomia se faʻasalalauga maualuga atu nai lo le 2ASK ma le 2PSK.
    Ole fa'asologa o mea sese ole faiga fa'akomepiuta fa'akomepiuta eseese e fa'alagolago ile fua ole fa'ailo ile pisa (SNR) ole demodulator. I le tulaga o le anti-additive paʻepaʻe paʻepaʻe Gaussian pisa, o le 2PSK e sili ona lelei le faatinoga, sosoo ai ma le 2FSK, ma le 2ASK e sili ona leaga le faatinoga.

    ASK o se tasi o auala fa'avae fa'avae muamua. O ona fa'amanuiaga o meafaigaluega faigofie ma fa'aoga fa'alava maualuga; O le mea le lelei o le faʻaogaina o le faʻaogaina o le pisa e le lelei, ma e maaleale i le suiga o uiga o auala.tics, ma e le faigofie le faia o le su'esu'ega fa'ata'ita'iga fa'ata'ita'iga e galue i le tulaga pito sili ona lelei.

    O le FSK o se auala faʻaogaina e manaʻomia i fesoʻotaʻiga numera. O lona lelei o lona malosi e tetee atu i le faʻalavelave ma e le aʻafia i suiga o le alalaupapa, o lea e fetaui lelei ai le FSK mo ala vaivai. O le fa'aletonu o le lautele o le fa'aupuga o lo'o nofoia, aemaise lava le MF-SK, ma e maualalo le fa'aogaina o fa'alāpotopotoga. I le taimi nei, e masani ona faʻaogaina le faʻaogaina o le faʻaogaina i le feololo ma le maualalo o le saoasaoa o faʻamatalaga.

    O le PSK poʻo le DPSK o se faʻaogaina faʻaogaina ma le maualuga o le faʻasalalauga, o lona malosi e tetee atu i le pisa e sili atu le malosi nai lo le ASK ma le FSK, ma e le faigofie ona aʻafia i le suiga o uiga o auala, o lea na faʻaaogaina lautele i le maualuga ma le saoasaoa o faʻamatalaga faʻamatalaga. . Ole suiga ole vaega atoatoa (PSK) o lo'o iai le fa'afitauli o le va'aia o le va'ava'a i le fa'amama fa'atasi, o lea e seasea fa'aaogaina i fa'asalalauga tuusa'o i le fa'atinoga. MDPSK e sili atu ona faʻaaogaina.

    O loʻo i luga o le tusiga "Binary digital modulation" na aumai e Shenzhen HDV Phoelectron Technology Co., LTD. O se gaosiga faʻapitoa i mea tau fesoʻotaʻiga e pei o oloa autu, e pei oONUoloa fa'asologa:OLT ONU, ACONU, FesootaigaONU, alava mataONU, CATVONU, GPONONU, XPONONU, ma isi mea, o meafaigaluega o loʻo i luga e mafai ona faʻaoga i faʻaaliga eseese o le olaga, ma tutusaONUe mafai ona fa'avasegaina oloa fa'asologa e tusa ai ma o latou lava mana'oga. E mafai e la matou kamupani ona tuʻuina atu le lagolago faʻapitoa faʻapitoa ma sili ona lelei. Fa'atalitali i lau asiasiga.

    Binary numera modulation, O le a le binary modulation, O le a le BPSK modulation e faʻaaogaina, O a ituaiga e tolu o numera numera, O fea e sili atu BPSK poʻo QPSK, O le a le mataupu faavae o le BPSK, O le a le aoga o le BPSK,


    web聊天