• Giga@hdv-tech.com
  • 24H Au'aunaga i luga ole laiga:
    • 7189078c
    • sns03
    • 6660e33e
    • youtube 拷贝
    • instagram

    Malamalama mata fa'amatalaga fa'avae II

    Taimi meli: Aukuso-27-2024

    O se faauigaga loloto o le jitter
    Afai e faateleina le fua faatatau o faamatalaga o le faiga, o le amplitude jitter fuaina i ni nai sekone o le a tumau pe a tutusa, ae pe a fuaina i se vaega o le taimi o le vaega itiiti, o le a faateleina proportionate ma le fua faatatau o faamatalaga, e maua ai sina vaega. mea sese. O le mea lea, e tatau ona faʻaitiitia le jitter e fesoʻotaʻi i le tele e mafai ai i le faiga e faʻaleleia ai le faʻatinoga o le faiga atoa.

    O lo'o fa'amatalaina e Jitter le fe'avea'i fa'alava o se fa'ailoga, o lona uiga, o le va'aiga pupuu o se fa'ailoga mai lona tulaga lelei o le taimi i se taimi fa'apitoa.

    1. Fa'amatalaga o mea fa'asagatau

    Ole fua fa'atatau ole fa'ailoga masani lautele ole 50%, o lona uiga o le fa'ailoga "1" ma le "0" ta'itasi fa'amatalaga mo le afa o le tulaga. Ina ia fuaina le fua fa'atatau, fa'aaoga le metotia fa'afuainumera o lo'o fa'aalia i le ata. O le maualuga o le koluse o le averesi na fuafuaina e tusa ai ma le faamalama ogatotonu o fuainumera tuusaʻo o le koluse, ma o lona faʻatusatusaga tutusa e faʻapea (lea o le 1 ma le 0 tulaga o le tau averesi o le 20% i le ogatotonu o le faʻafanua mata, o lona uiga, o le liua mai le 40% i le 60%

    2.Aafiaga

    Ole malosi ole fa'ailoga 1 po'o le 0 e tu'uina atu le mamafa e fesuisuia'i ma le fa'atusatusaga o togi fa'asaga. E pei ona faʻaalia i le faʻataʻitaʻiga, o le ata i le agavale o le faʻafanua mata ma vaʻaiga faʻafeagai eseese, e fetaui ma faʻailoga 1 ma 0 pulse i le itu taumatau. I le taimi lava e tasi, e mafai foi ona tatou malamalama i le sootaga i le va o le lautele o taimi eseese o faailo o le pulupulu ma le faʻatusatusaga o le kalafi.

    3. Aotele

    Mo fa'ailoga lautele, o le averesi fa'asalalau fa'ailoga tulaga 1 ma le 0 e sili ona taatele. E masani ona manaʻomia le fua faʻatatau o le mata-ata o le 50%, o lona uiga, o le umi o le pulupulu faailo tutusa 1 ma le 0 o loʻo faʻaaogaina e fai ma faʻataʻitaʻiga e faʻamaonia ai mea talafeagai. O le mea lea, o le suʻesuʻeina o le gau o le amplitude e mafua mai i le vavaeeseina o tulaga eseese o le 1 ma le 0 e mafai ona fuaina lelei e tusa ai ma le tufatufaina atu o le vaeluaga o le va o mata. Mo se faʻataʻitaʻiga, afai e tele naua le fua o le koluse mata, o lona uiga, e tele naua le 1 faʻailoga o loʻo tuʻuina atu, o le faʻailoga sese, puipui ma ona tapulaʻa o le a faʻamaonia e tusa ai ma lenei sootaga faʻatusatusaga. Ole fua fa'atatau o mata e la'ititi tele, o lona uiga, o le fa'asalalauina o le tele o fa'ailoga tulaga 0, e masani ona faigofie ona fa'atupuina le fa'ailoga e le'i faigofie ona aveese mai le fa'asologa mai ai, e mafua ai le le mafai ona fa'amaopoopo, e mafua ai le gau o le synchronization. E tutusa ma se galu faatafafa, e mafua ai le le fetaui o taimi, ma itiiti ifo i le 50% o le galu sikuea.

    O loʻo i luga o le Shenzhen HDV Phoeletron Technology Ltd. e aumai tagata faʻatau e uiga i le "Optical eye map basic explanation II" folasaga tusiga, ma o la matou kamupani o se gaosiga faʻapitoa o gaosiga o fesoʻotaʻiga mata, o oloa e aofia ai.ONUfaasologa (OLT ONU/ACONU/CATVONU/GPONONU/XPONONU), Fa'asologa o fa'asologa o mea mata'utia (mo'ega fiber optika / module fa'apipi'i eletise Ethernet / module fa'apipi'i SFP),OLT-pon-modules/">OLTfaasologa (OLTmea faigaluega/OLT sui/ pusi mataOLT), ma isi, o loʻo i ai faʻamatalaga eseese o oloa fesoʻotaʻiga mo manaʻoga o faʻaaliga eseese mo fesoʻotaʻiga lagolago, faʻafeiloaʻi e feutagai.



    web聊天