• Giga@hdv-tech.com
  • 24H Au'aunaga i luga ole laiga:
    • 7189078c
    • sns03
    • 6660e33e
    • youtube 拷贝
    • instagram

    Mpls-multi-protocol Label Suiga

    Taimi meli: Iul-06-2024

    Multiprotocol Label Switching (MPLS) ose tekonolosi feso'otaiga i tua ole IP. O le MPLS o loʻo faʻalauiloaina le faʻaogaina o le faʻaogaina o igoa i luga o fesoʻotaʻiga IP e leai se fesoʻotaʻiga, ma tuʻufaʻatasia le Layer-3 routing technology ma Layer-2 switching technology, tuʻuina atu le taʻaloga atoa i le fetuutuunai o le IP routing ma le faigofie o le Layer-2 fesuiaiga. O le MPLS layer o loʻo taoto i le va o le network layer ma le soʻotaga, e pei ona faʻaalia i le ata o loʻo i lalo:

    Dingtalk_20240706165441

    O le MPLS o loʻo faʻaaogaina lautele i fesoʻotaʻiga tetele (e pei o masini OLT ma le faʻaogaina ma le faʻasalalau). E iai ona itu lelei:

    (1) I totonu o fesoʻotaʻiga MPLS, masini faʻapipiʻi faʻapipiʻi e tusa ai ma faʻamaufaʻailoga pupuu o le umi tumau, faʻaumatia le faʻagasologa o le suʻesuʻeina o auala IP e ala i polokalama, ma tuʻuina atu se auala maualuga ma lelei mo le faʻasalalauina o faʻamatalaga i le fesoʻotaiga i tua.

    (2) MPLS o loʻo i le va o le soʻotaga fesoʻotaʻiga ma le upega o fesoʻotaʻiga, e mafai ona fausia i luga o le tele o fesoʻotaʻiga fesoʻotaʻiga (e pei o le PPP, ATM, faʻapipiʻi faʻavaa, Ethernet, ma isi), mo le tele o laupepa fesoʻotaʻiga (IPv4). , IPv6, IPX, ma isi) e tuʻuina atu fesoʻotaʻiga fesoʻotaʻiga auaunaga, e fetaui ma le tele o tekinolosi fesoʻotaʻiga o loʻo iai.

    (3) Lagolago mo faʻailoga e tele-layer ma faʻaogaina fesoʻotaʻiga, faʻaogaina tele le MPLS i VPN, faʻainisinia feoaiga, QoS ma isi vaega.

    (4) E lelei scalability ma e mafai ona tuʻuina atu i tagata faʻatau auaunaga eseese i luga o le faavae o fesoʻotaʻiga MPLS.

    Ole pito i luga ole ShenzhenHDVPhoeletron Tekinolosi Ltd. e aumai tagata faʻatau e uiga i le "MPLS-multi-protocol label switching" folasaga tusiga, ma o la matou kamupani o se gaosiga faʻapitoa o gaosiga o fesoʻotaʻiga opitika, o oloa o loʻo aʻafia ai o le ONU series, optic module series, OLT series, transceiver series ma isi. , o loʻo i ai faʻamatalaga eseese o oloa mo vaaiga eseese manaʻomia mo fesoʻotaʻiga lagolago. Fa'afeiloa'i e fesili.

    Dingtalk_20240706165516



  • Muamua: << -> Toe fo'i ile Blog <- Sosoo ai: >>
  • web聊天