• Giga@hdv-tech.com
  • 24H Au'aunaga i luga ole laiga:
    • 7189078c
    • sns03
    • 6660e33e
    • youtube 拷贝
    • instagram

    Fa'atonuga le laina (Su'ega Su'ega)

    Taimi meli: Sep-12-2024

    A tatou faʻasalalau se faʻailoga, pe o se faʻailoga mataʻutia poʻo se faʻailoga eletise poʻo se faʻailoga uaealesi, pe a faʻasalalau saʻo, o le faailo e faigofie ona faʻalavelaveina le pisa, ma e faigata ona maua faʻamatalaga saʻo i le pito e mauaina. Ina ia faʻaleleia atili le malosi o le faʻalavelave faʻalavelave o le faiga, e mafai ona iloa e ala i le faʻaogaina o le faailo. E mafai fo'i ona fa'aleleia atili le fa'aogaina o le alalaupapa, o lea la, o le fa'aogaina o lo'o i ai se aafiaga tele i le lelei ma le fa'amaoni o le faiga o feso'ota'iga.
    O le fa'aogaina o le Angle o lo'o fa'amatalaina i lalo e mo fa'ailoga analog.

    O le taʻavale sinusoidal e tolu faʻamaufaʻailoga: amplitude, frequency ma le vaega. E mafai ona matou utaina faʻamatalaga o le faʻailoga faʻaogaina e le gata i le suiga o le amplitude o le vaʻa, ae faʻapea foi i le taimi poʻo le suiga o le vaega o le vaʻa. I le taimi o le faʻaogaina, afai e suia le faʻasologa o le vaʻa ma le faʻailoga faʻaogaina, e taʻua o le faʻaogaina o le faʻaogaina poʻo le faʻaogaina o taimi (FM); Afai e suia le vaega o le vaʻa ma le faʻailoga faʻapipiʻiina, e taʻua o le faʻaogaina o le vaega poʻo le faʻaogaina o le vaega (PM). I nei faʻagasologa e lua, o le amplitude o le vaʻa e tumau pea, ae o le suiga i taimi ma vaega o loʻo faʻaalia e pei o le suiga i le taimi faʻafuaseʻi o le vaʻavaʻa, o lea o le faʻaogaina o taimi ma le faʻaogaina o vaega o loʻo taʻua faʻatasi o le Angle modulation.

    O le eseesega i le va o le Angle modulation ma le amplitude modulation o le modulated signal spectrum ua le toe avea ma suiga laina o le fusi o alaleo faʻapipiʻi muamua, ae o se suiga e le faʻaogaina o le fusi o alaleo, lea o le a maua ai vaega fou o alaleo e ese mai le suiga o alaleo, o lea e e ta'ua foi nonlinear modulation.

    O le FM ma le PM o loʻo faʻaaogaina lautele i faiga faʻafesoʻotaʻi. O le FM e fa'aaogaina lautele i fa'asalalauga musika maualuga, fa'asalalauga fa'ailo leo TV, feso'ota'iga satelite ma le telefoni feavea'i. E le gata i le fa'aogaina sa'o mo le fa'asalalauina, e masani fo'i ona fa'aogaina le PM e fai ma suiga e fa'atupu fa'alilolilo fa'ailoga FM. O lo'o i ai se sootaga vavalalata i le va o le fa'aogaina o taimi ma le fa'aogaina o vaega.

    Pe a faatusatusa i le amplitude modulation, o le mea sili ona lauiloa o le Angle modulation o lona maualuga e tetee atu i le pisa. Ae ui i lea, o loʻo i ai se fefaʻatauaʻiga i le va o tupe maua ma tupe leiloa, ma o le tau o lenei faʻamanuiaga o le Angle modulation o loʻo nofoia se bandwidth lautele atu nai lo le faʻaogaina o faailoilo.

    O loʻo i luga o le Shenzhen HDV Phoelectron Technology Co., Ltd. mo oe e faʻaalia ai le malamalama "nonlinear modulation (Angle modulation)". Shenzhen HDV Phoelectron Technology Co., Ltd. e masani lava ona faʻavae i luga o oloa fesoʻotaʻiga mo le gaosiga o tagata gaosi oloa, o le gaosiga o loʻo iai nei meafaigaluega e aofia ai:ONUfa'asologa, fa'asologa o mea fa'apitoa,OLTfaasologa, faasologa transceiver. E mafai ona tuʻuina atu auaunaga faʻapitoa mo faʻaaliga eseese o manaʻoga fesoʻotaiga, faʻafeiloaʻi e sau e faʻatalanoa.

    dsghf2
    dsghf3


  • Muamua: << -> Toe fo'i ile Blog <- Sosoo ai: >>
  • web聊天