• Giga@hdv-tech.com
  • 24H Au'aunaga i luga ole laiga:
    • 7189078c
    • sns03
    • 6660e33e
    • youtube 拷贝
    • instagram

    Le faʻaofiina o le DHCP Snooping

    Taimi meli: Iuni-11-2024

    O le tele o alava opitika e masani ona tatou vaʻaia o fibre opitika osooso, o lona uiga, pito uma e lua o loʻo i ai fesoʻotaʻiga, lea e mafai ona tuʻu saʻo ma aveese e aunoa ma le faʻaogaina o isi meafaigaluega, o le mea e taʻua o le fesoʻotaʻiga e faasino i le SC, FC, LC ma isi ituaiga o faʻavasegaga. .

    Ma o le a le autu, e pei ona taʻu mai e le igoa e mafai ona faʻaofi ma toso ese mai le totonugalemu, e masani ona faia i le sima, o le autu e masani lava i le taimi e tasi e pei o le fesoʻotaʻiga, poʻo le lautele tautala, o le autu e tutusa ma se fesoʻotaʻiga. , o le a le mataupu patino? Se'i ou ta'u atu lemu lenei mea.

    图片 1

    O le totonugalemu i totonu o le alava leai se mea moni e matua manifinifi ma faigofie tele ona gau, o lea e manaʻomia e se mea e puipuia ai. Mo le ogatotonu o le alava, matou te setiina le ufiufi e ufiufi ai le autu e fai ai se puipuiga, ona mo le siʻusiʻu o le fiber matou te faʻaogaina ai le sima. O loʻo i ai se pu laʻititi i le ogatotonu o le totonugalemu, o le totonugalemu e tuia i totonu o lenei pu i le vaega uʻamea ona alu ese lea mai le vaega sima, o le vaega faaopoopo e vavae ese mai le itu sima, ona ave lea o le meafaigaluega e olo ai. le vaega faaopoopo mafolafola, ma ia faaeteete pe a olo, o le malosi tele o le a malepe foi le totonugalemu i totonu. (Xiabian manatua o le totonugalemu totonu na eleele ese e lima i le taimi o le suʻega a le iunivesite. Pe a faʻasalalau le moli, e iloa ai o le ulu o le palaka e faʻaalia se moli mumu manino, ae o le mana o le suʻega e le maualuga, aua o le moli e le o toe. faʻasalalau i se laina saʻo, ae faʻasalalau, e mafua ai se malamalama maualalo e fuaina numera O le pito uʻamea o le ogatotonu o le fiber opitika, lea e masani ona puipuia i le faʻapipiʻiina ma le faʻapipiʻiina o le ulu autu ma le ogatotonu faʻatasi, e le gata mo le fesoʻotaʻiga malosi, ae faʻapea foʻi e puipuia le sosolo o le malamalama O le mea moni, o le uʻamea autu e le faʻafesoʻotaʻi i le fiber opitika, e mafai foi ona faʻaaogaina mo le gaosiga o le BOSA.

    ShenzhenHDV Photoelectron TekinolosiLTD. aumai ia te oe le faʻamatalaga o le "optical fiber plug", ma o la matou kamupani o se tagata gaosi mea tau fesoʻotaʻiga faʻapolofesa, o oloa autu e aofia atili ai. nai loONUfa'asologa,OLTfa'asologa, fa'asologa o mea fa'apipi'i, fa'asologa transceiver ma isi. O meafaigaluega o loʻo i luga o loʻo i ai le tele o faʻamatalaga ma faʻataʻitaʻiga e tuʻuina atu ai auaunaga faʻatatau mo faʻasologa o manaʻoga fesoʻotaʻiga eseese, faʻafeiloaʻi lou taunuu mai.

    图片 3

     



    web聊天