• Giga@hdv-tech.com
  • 24H Au'aunaga i luga ole laiga:
    • 7189078c
    • sns03
    • 6660e33e
    • youtube 拷贝
    • instagram

    Le fausaga o fibre Optical

    Taimi meli: Aukuso-05-2024

    Alava mataise meafaigaluega fa'amomoli e fa'aaogaina ai le ta'iala o le ata atoa o le malamalama i totonu o se alava e faia i tioata po'o palasitika.

    E masani ona vaevaeina alava alava mata i ni vaega se tolu: totonugalemu, faʻapipiʻi ma le ufiufi.

    w1

    O le alava opitika autu ma le fa'apipi'iina o lo'o faia i tioata o fa'ailoga fa'ailoga eseese, fa'atasi ai ma se fa'ailoga mata'itusi maualuga (geranium-doped silicon dioxide) i le totonugalemu ma se fa'amaufa'ailoga maualalo fa'amaufa'ailoga tioata tioata (silicon dioxide mama) i le ogatotonu. O le malamalama e fanaina i totonu o le alava i se tulaga faʻapitoa Angle, ma faʻamalo atoa e tupu i le va o le alava ma le faʻapipiʻiina (ona o le faʻailoga faʻasolosolo o le faʻapipiʻi e laʻititi laʻititi nai lo le ogatotonu), ina ia mafai ona faʻasalalau i le alava. O le galuega autu o le faʻapipiʻi faʻapipiʻi o le puipuia lea o le fiva mai le faʻaleagaina i fafo, ma i le taimi lava e tasi e faʻateleina ai le fetuunaiga o le fiber. E pei ona taʻua muamua, o le totonugalemu ma le faʻapipiʻiina e faia i tioata, e le mafai ona punou ma vaivai, ma o le faʻaogaina o le faʻapipiʻi faʻapipiʻi e puipuia ma faʻalauteleina le ola o le fiber.

    O luga o le "fiber structure" na aumai e HDV PhofaaeletonikaTekonolosi LTD.O la matou kamupani o se mea faʻapitoa fesoʻotaʻiga fesoʻotaʻiga faʻapitoa e pei o le gaosiga o gaosiga autu, o mea fesoʻotaʻiga fesoʻotaʻiga e aofia ai le OLT series, ONU series, switch series, optical module series ma isi, faʻafeiloaʻi e malamalama.



    web聊天