Model | T8 |
Protokolli me valë | wifi5 |
Zona e aplikimit | 201-300 m² |
Porta e hyrjes WAN | Porta Gigabit Ethernet |
Lloji | 1WAN+4LAN+2WIFI |
Lloji | Router me valë |
Kujtesa (SDRAM) | 128 MByte |
Hapësira ruajtëse (FLASH) | 16 MByte |
Norma pa tela | 1167 Mbps |
Nëse do të mbështesë Mesh | mbështetje |
Mbështet IPv6 | mbështetje |
Porta e daljes LAN | Përshtatshëm 10/100/1000 Mbps |
Mbështetja e rrjetit | IP statike, DHCP, PPPoE, PPTP, L2TP |
Teknologjia 5G MIMO | / |
Antenë | 2 antena të brendshme |
Stili i menaxhimit | UI ueb/mobil |
Brezi i frekuencës | 5G/2.4G |
A keni nevojë për të futur një kartë | no |
Specifikimet | |||
Gama e frekuencës | 2,4 ~ 2,4835 GHz 5.1505.250 GHz5,725~5,850 GHz | Standardi pa tela | IEEE 802.11ac IEEE 802.11aIEEE 802.11n IEEE 802.11gIEEE 802.11b IEEE 802.11s |
Ndërfaqja | 2 porte LAN 1000 Mbps Porta WAN 1*1000 Mbps | Shkalla e transmetimit | 2.4G: deri në 300 Mbps 5G: deri në 867 Mbps |
Furnizimi me energji elektrike | 12V DC/1A | Fuqia dalëse | 2.4 GHz <20 dBm 5 GHz <20 dBm |
Butoni | 1 buton rrjetë/RST | Siguria pa tela | WPA/WPA2 e përzier |
Drita e ekranit LED | 1 dritë statusi (e kuqe/portokalli/jeshile) | Siguria pa tela | WPA/WPA2 e përzier |
Dimensionet | 89x89x68,5 mm | Antenat | 2 antena të brendshme me dy breza |
Përmbajtja e paketës | Router me valë T8*1 Përshtatës i energjisë*1 Kabllo Ethernet*1 Udhëzues i instalimit të shpejtë*1 | Mjedisi operativ | Temperatura e punës: 0℃~40℃(32℉~104℉) Temperatura e ruajtjes: -40℃~70℃(-40F~158℉) Lagështia e punës: 10%~90% jo kondensuese Lagështia e ruajtjes: 5%~90% jo kondensuese |
madhësia e produktit
Specifikimet e harduerit | |
vrapoj | -2Port individuale LAN 1000 Mbps-1Port individuale prej 1000 Mbps WAN |
burimi | - 12 VDC / 1 A |
buton me shtypje | -1individual Butoni i shtypjes Mesh / RST-1 buton individual i energjisë |
llambë pilot | 1 Dritë Shtetërore (E kuqe / Portokalli / Jeshile) |
antenë | -2individual Antenë e brendshme me frekuencë të dyfishtë |
Dimensionet (gjatësia x, gjerësia x, lartësia) | -89 x 89 x 68,5 mm |
Parametrat me valë | |
Standardet pa tela | - IEEE 802.11ac, IEEE 802.11a, IEEE 802.11b, IEEE 802.11g ,IEEE 802.11n, IEEE 802.11s |
diapazoni i frekuencës | - 2,4 ~ 2,4835 GHz- 5,150-5,250 GHz, 5,725~5,850 GHz |
Norma pa tela | - 2.4 GHz: Deri në 300 Mbps- 5 GHz: Deri në 867 Mbps |
fuqia dalëse | - 2,4 GHz < 20 dBm |
- 5 GHz < 20 dBm | |
Siguria pa tela | - WPA/WPA2 e përzier |
duke marrë ndjeshmëri | 2.4G: 11b: <-81dbm;11 g: <-68 dbm;11n: HT20<-65dbm HT40: <-62dbm5G: 11a:<-68dbm; 11n : HT20<-65dbm HT40: <-62dbm 11ac: <-51dbm |
funksioni i softuerit | |
modeli i sistemit | - Model rrjetë |
faqja kryesore | -Cilësimet e shpejta-Cilësimet bazë-Cilësimet e avancuara-LED-Dalje-rinis |
Rrjetë rrjetë | -Mesh Networking-Topologji Mesh-Roaming-Lidhja në fabrikë |
cilësimet e rrjetit | -Cilësimet e hyrjes në internet-Cilësimet e LAN-Lidhja IP / MAC-Cilësimet e DDNS-Cilësimet IPTV-Cilësimet IPv6 |
Mënyra e rrjetit | -IP statike, DHCP, PPPoE, PPTP, L2TP |
Cilësimet me valë | -Cilësimet bazë-Rrjeti i vizitorëve (Multi-SSID) |
Kontrolli i prindërve | -MAC bazuar në kontrollin e kohës në internet |
QoS | -Kontroll i shpejtësisë WAN lart/poshtë, kontroll i gjerësisë së brezit të bazuar në adresën IP |
i sigurt | -MAC filtrim-IP / filtrim port-filtrim URL |
NAT | -Serveri virtual (përcjellja e portit) -DMZ-VPN depërton |
menaxhuar | -Përmirësoni firmware-Cilësimet e kohës-Menaxhimi në distancë-Cilësimet e fjalëkalimit - rinisja e orarit - regjistri i sistemit, etj |
tjetër | |
Përmbajtja e paketimit | -T8 router me valë * 1-Përshtatës i energjisë * 1- Kabllo Ethernet * 1-Udhëzuesi i instalimit të shpejtë * 1 Shënim: Merrni si shembull paketimin e njësisë. (Ky produkt gjithashtu ka paketim 2 në 1 dhe 3 në 1, të listuara më sipër vetëm për referencë.) |
mjedisi | -Temperatura e funksionimit: 0℃ ~ 40 ℃ (32 ℉ ~ 104 ℉)-Temperatura e ruajtjes: -40℃ ~70℃ (-40 ℉ ~158 ℉)-Lagështia e punës: 10%~90% pa kondensim-Lagështia e ruajtjes: 5%~90% pa kondensim |
Wi-Fi me shpejtësi të lartë 1,167 M
T8 përdor gjeneratën e re të standardit IEEE 802.11ac, me shpejtësi wireless deri në 1,167 Mbps dhe është i optimizuar për muzikë, video HD dhe lojëra në internet.
Rrjetëzimi Mesh me një klikim
Thjesht shtypni tastin "T" në pajisje dhe të gjithë T6-të e tjerë do të lidhen automatikisht, duke krijuar një gamë të gjerë rrjetesh inteligjente me valë për të përmbushur nevojat tuaja për lidhje me valë përmes terminaleve të shumëfishta. Nëse blerja është një "komplet lidhës", çiftimi i rrjetit të paracaktuar nga fabrika, nuk ka nevojë të konfigurohet përsëri manualisht, mund të përdoret priza.
Roaming pa probleme në të gjithë rajonin
Mbështet roaming pa ndërprerje në të gjithë rajonin, ndërron automatikisht sinjalin me valë me shpejtësi të lartë, lidhje afatgjatë me Wi-Fi me cilësi të lartë, shfletim i pandërprerë në internet.
Lidhje me tela me gigabit të plotë, rrjet me fibra optike të restauruar me humbje zero
Një port gigabit WAN dhe dy porte gigabit LAN ofrojnë lidhje ultra të shpejtë në internet, duke sjellë të njëjtën përvojë shfletimi në internet si një lidhje me fibra me shpejtësi të lartë dhe janë ideale për përdoruesit e brezit të gjerë me fibra që përdorin 200 Mbp ose më të lartë.
MU-MIMO dhe formimi i rrezes përmirësojnë efikasitetin e gjerësisë së brezit
Me teknologjinë Wave2 MU-MIMO dhe Beamforming, T8 mundëson komunikim të njëkohshëm me pajisje të shumta dhe mbështetje që transmeton dendur sinjale në pajisjet e lidhura me valë, si telefonat inteligjentë, tabletët dhe laptopët, duke përmirësuar kështu në masë të madhe efikasitetin e gjerësisë së brezit dhe përvojën Wi-Fi .
mbështetje IPTV
IPTV është një nga funksionet më të dobishme për përdoruesit, përdoruesit mund të zgjedhin programet video të ofruara nga faqet e internetit në internet me shpejtësi të lartë të bandwidth-it në internet, ai u sjell përdoruesve një përvojë shumë të mirë Wi-Fi dhe multimediale. Mbështetja për protokollin më të fundit IPv6 IPv6 është një gjeneratë e re e protokollit të internetit që mund të identifikojë në mënyrë inteligjente pajisjet në internet. Ka hapësirë më të madhe adresash, efikasitet më të lartë të përcjelljes dhe siguri më të madhe se IPv4.
Mbështet kontrollin prindëror, për të arritur akses të shëndetshëm në internet
Kontrolli prindëror mund të vendosë periudhën kohore të lejuar të internetit, të menaxhojë në mënyrë efektive kohën në internet të pajisjeve, më i përshtatshëm për prindërit për të kontrolluar kohën e fëmijëve të tyre në internet.
Ndarja e mikpritësit dhe mysafirit, sinjali është më i sigurt
Mbështetja e rrjetit të vizitorëve, rrjeti pritës dhe ndarja e rrjetit të mysafirëve, jo vetëm i përshtatshëm për vizitorët për të vizituar internetin, por edhe për të siguruar sigurinë e rrjetit pa tel, duke optimizuar përdorimin e gjerësisë së brezit.
http://itotolink. Emri i domenit neto është aksesi
Lejon përdoruesit të kalojnë nëpër uebsajtin e specifikuar www.itotolink. Rrjeti është për të konfiguruar ruterin që e bën përdoruesin të lehtë për t'u mbajtur mend.
Përdorni ndërfaqen e përdoruesit dhe APP-në e telefonit për konfigurim të shpejtë
Ju mund të përdorni një UI të veçantë telefoni ose APP TOTOLINK Router në një kohë shumë të shkurtër. Ky APP ju lejon të menaxhoni cilësimet e rrjetit tuaj nga çdo pajisje Android ose iOS.
Karakteristikat e produktit
Pajtueshmëria me kriteret Wi-Fi wave2 IEEE 802.11ac Ishte 867 Mbps në brezin 5 GHz dhe 300 Mbps në brezin 2,4 GHz, me një shpejtësi maksimale me bandë të dyfishtë prej 1,167 Mbps me një klikim të rrjetit Mesh Mbështetje për rrjete të shumta pajisjesh për të arritur një rrjet të gjerë Wi- Mbulimi Fi Roaming me valë i ndihmon përdoruesit të kalojnë automatikisht në burime më të forta sinjali MU-MIMO dhe Beamforming ndihmojnë për të transmetuar dendur sinjale me valë dhe për të përmirësuar efikasitetin e gjerësisë së brezit Portet e plota Gigabit WAN dhe LAN për transferim efikas të të dhënave Mbështetje për DHCP, IP statike, PPPoE, PPTP dhe L2TP. Veçoritë e brezit të gjerë Sigurojnë një siguri hibride WPA / WPA2 QoS: Kontrolli i gjerësisë së brezit të bazuar në adresën IP Veçoria IPTV lejon të shijoni filma në internet në shtëpi IPv6 ofron hapësirë më të madhe adresash, shpejtësi më të shpejtë përhapjeje dhe siguri më të lartë Kontrolli prindëror mund të krijojë një mjedis të sigurt dhe të shëndetshëm interneti për Fëmija juaj ndarja e hostit dhe mysafirit, sinjali është më i sigurt - I lehtë për t'u konfiguruar dhe menaxhuar me ndërfaqen e përdoruesit celular dhe APLIKACIONIN TOTOLINK